dimecres, 17 de novembre del 2010

Tasques finals en parella?

Estic segur que compartiu la idea que hi ha coses que són més entretingudes si es fan en parella... Per això, les tasques finals orals d'alguns episodis s'han de fer així. Per a compensar la dificultat que teniu de trobar-vos personalment, vos proporcione una solució pràctica que vos permetrà fer les pràctiques des de casa de cadascú. 

Per a seguir aquest sistema has de tindre instal·lat el programa Skype de telefonia per Internet. Una volta que el tingues instal·lat i hages creat el teu usuari, fes-te conéixer en el fòrum del curs "Bar de cites" i detalla aproximadament la disponibilitat horària que tindràs per a conversar amb el teu tàndem.   

Mentrestant, per a fer temps, instal·lem-nos els gravador MP3 Skype Recorder que ens permetrà guardar la conversa que farem amb la nostra parella. Fixa't bé en els passos del vídeo.



Ja ho tens tot preparat? Ja tens també la parella? Doncs comença la festa! I si vols més entreteniment i tens una bona connexió a Internet, usa la webcam. Silenci, càmera... acció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada